TextTV utvecklingsblogg » Som vanligt: Sport i topp bland årets mest poplära sidor

Som vanligt: Sport i topp bland årets mest poplära sidor

När vi ser tillbaka på 2023, ett år fyllt av händelser, har TextTV.nu varit en trogen följeslagare för många. Vår trogna gemenskap har vänt sig till oss för snabba nyhetsuppdateringar, djupgående sportanalyser och till och med för att kolla på väderleken. Idag blickar vi tillbaka på de sidor som fångade er uppmärksamhet mest.

Topplistan 2023: vilka sidnummer engagerade er mest

  • Huvudsidan - Inte helt oväntat var det vårt digitala hem som välkomnade flest besökare. Ett bevis på att oavsett digitala framsteg, är det enkelhet och bekantskap som räknas.
  • Sportnyheter (377) - Med ett år fyllt av sportevenemang sökte sig många till denna sida för senaste uppdateringarna.
  • Sportresultat (378) - I en värld där nyheter uppdateras minut för minut, har denna sida varit en klippa för många.
  • Fler sportresultat (379) - Fortsättningen på vår nyhetstjänst som bevisar att våra läsare är nyhetstörstiga.

Dessa sidor är mer än bara nummer; de representerar de frågor och intressen som ni, våra läsare, bryr er mest om. De visar på en bred palett av intressen och en djup törst efter att förstå världen omkring oss.

Framtiden och Vidare Framåt

Vi på TextTV.nu är ständigt i rörelse, alltid på jakt efter att förbättra och utöka vårt utbud. Ert engagemang inspirerar oss att fortsätta vårt arbete och att ständigt sträva efter att vara den källa ni vänder er till för pålitlig och snabb information. Tack för att ni gjorde 2023 till ett fantastiskt år. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med er under 2024!